Uslovi i prava korišćenja MediaSfera portala

 

Dobrodošli, Sajt mediasfera.rs (MediaSfera portl) omogućava korišćenje usluga i kompletnog sadržaja koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge MediaSfera portala.

Korišćenjem bilo kog dela MediaSfera portala smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju iz korišćenja, te prihvataju da koriste sadržaj ove internet platforme isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

MediaSfera portal

MediaSfera portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice.

MediaSfera sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Svi objavljeni tekstovi na MediaSfera portalu su objavljeni kao informacije, autorski tekstovi i kolumne saradnika, isključivo na volonterskoj bazi.

Sve sadržaje MediaSfera portala koristite na vlastitu odgovornost i MediaSfera se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup MediaSfera portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

MediaSfera polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava MediaSfera portala i podložno je tužbi.

Prenošenje autorskih tekstova dozvolјeno je uz obavezno navođenje izvora (izvor: MediaSfera) ispod teksta, i stavlјanje linka na kraju sa usmerenjem na originalni tekst (link).

U slučaju da želite da objavite ili prenesete neki sadržaj sa MediaSfera portala, obavezno je prethodno kontaktirati portal na E-mail adresu: mediasferaportal@gmail.com.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je portal MediaSfera povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice i oglašivači

MediaSfera portal nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

MediaSfera sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala.

MediaSfera linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Kolumne

Tekstovi objavljeni u rubrici “Kolumne” predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom MediaSfera portala.

MediaSfera ne odgovara za stavove iznete u ovoj rubrici.

Fotografije

Autori čije fotografije MediaSfera portal objavljuje biće potpisani onako kako su poslali u formi za slanje.

Sva odgovornost za fotografije pripada isključivo autorima fotografije. Mi fotografije postavljamo sa dobrom namerom i sa pretpostavkom da su oni koji fotografije šalju i stvarni autori.

U slučaju da primetite fotografiju za koju znate da je zaštićena autorskim pravom ili da je autor fotografije pogrešno potpisan, molimo vas da nam se javite na adresu mediasferaportal@gmail.com kako bi preduzeli neophodne korake u ispravljanju greške.

Komentari posetilaca

Kad je reč o interaktivnim sadržajima (komentarima posetilaca), MediaSfera portal zadržava pravo da ne objavi sadržaje kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredlјive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. MediaSfera ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišlјenja.

Društvene mreže U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 15. novembar 2013. godine) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične Fejsbuk stranice MediaSfera portala uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Sporne komentare građani mogu prijaviti putem E-maila mediasferaportal@gmail.com.

YouTube

MediaSfera portal objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com.

Video fajlovi koji su označeni kao „Related“ postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji MediaSfera portal nema niti može imati uticaja. Samim tim MediaSfera portal nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Zaštita privatnosti korisnika

MediaSfera portal obavezuje se da će čuvati privatnost svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Zaštita poverljivih podataka i cookies

E-mail adrese prijavljenih korisnika servisa na ovom sajtu ne ustupaju se nikome (trećim licima) ni pod kojim uslovima. . Obavezujemo se da vaše podatke (formulari, ankete, korespodencija, i sl.) nećemo davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim licima. U slučaju da ste nezadovoljni servisima koji se realizuju preko vašeg E-maila i želite da prekinete dalje korišćenje, pošaljite vaš zahtev za prekid servisa na E-mail mediasferaportal@gmail.com.

U mobilnoj aplikaciji za Android i iOS povremeno ćemo prikupljati informacije o načinu korišćenja aplikacije. Ovi podaci tretiraju se samo kao grupna statistika, i kao takve ih čuvamo za našu analizu, kao i za buduće poboljšanje usluge prema vama. Osim toga, aplikacija može pratiti način na koji konzumirate sadržaj, kako bi vam na osnovu toga pružila vama relevantne oglasne poruke i sadržaj u okviru mobilne aplikacije.

Modifikovanje i promene pravila

MediaSfera zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama MediaSfera može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na MediaSfera portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

MediaSfera

KLEOS

Meni su rekli da vi postojite

Nož Marine R.

Umetnost putovanja II

Austrijski filmski festival 2024

Kategorije

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .