Lifestyle

Novogodišnji pokloni za njega

MediaSfera

 

Piše: Velibor Živkov

Foto: Pixels

 

Praznici su poseban period godine i podrazumevaju pokazivanje zahvalnosti dragim osobama. Atmosfera koja tada vlada ispunjena je osmehom i nezaboravnim trenucima, ali i darivanjem poklona osobama koje nam najviše znače. Decembar je mesec kada najviše šopingujemo, a vi se nalazite u nedoumici i niste sigurni čime da iznenadite vašeg partnera. On smatra da ima sve što mu je potrebno, ali uvek postoje sitnice koje će mu koristiiti i obradovati ga.
Razmislite o njegovom stilu životu i hobijima koje praktikuje, i proverite da li će mu neki predmet olakšati aktivnosti u kojima uživa i učiniti ih još interesantnijim. Pokušajte da se prisetite da li vam je spominjao da želi u skorije vreme da poseti neki događaj i tu pronađite inspiraciju. Takođe, slobodno zavirite u njegov ormar i saznajte da li nešto nedostaje njegovoj odevnoj kombinaciji i da li ima sve neophodno za predstojeće zimske dane.

Mi ćemo vam predstaviti nekoliko univerzalnih predloga za savršen poklon, kojim ćete mu prirediti nesvakidašnje iznenađenje i izmamiti mu osmeh na lice.

Pametni sat

Ovaj popularni gedžet postao je neizostavan detalj svakog modernog muškarca, a može da se pohvali naprednim funkcijama poput mobilnog telefona. Pametni satovi nam olakšavaju svakodnevnicu i pomažu prilikom obavljanja različitih zadataka, a upotrebljavaju se i za merenje fizičkih aktivnosti. Osim toga, ovako originalan detalj na ruci upotpuniće svaku odevnu kombinaciju i dati joj poseban šarm. Danas je na tržištu prisutvo mnoštvo različitih modela, pa ćete bez poteškoća napraviti pravi izbor, a u skladu sa vašim raspoloživim budžetom i preferencijama koje vaš partner ima.

Karte za koncert

Informacija o dolasku njegovog omiljenog benda u grad vas je obradovala, a tom prilikom se i rodila ideja za savršen novogodišnji poklon. Znate da ovakav događaj neće želeti da propusti, stoga nećete pogrešiti ukoliko se odlučite da mu poklonite karte za njihov koncert. Vaš partner pripada grupi najvernijih fanova i možete da ga zamislite kako u prvim redovima uživa u muzici koja ga ispunjava.

Duks za predstojeće hladne dane

Sa ovim klasičnim poklonom nikada nema greške, budući da je sastavni deo skoro svake odevne kombinacije. Topli muški duksevi predstavljaju must have predmet za zimsku sezonu koja je pred nama, a mogu se kombinovati na različite načine. Ukoliko vaš partner želi da postigne sportski stil, ili pak želi da ostavi nešto ozbiljniji utisak, duks je uvek odličan izbor. Dodatno ga možete pesonalizovati tako što ćete odabrati motiv koji predstavlja lik iz njegove omiljene serije ili citat koji mu je životni moto. Ne sumnjamo da će ovakav poklon obradovati vašeg muškarca i uneti originalnosti u njegov modni izraz.

Set za negu brade

Stilizovana i uredno negovana brada je odlika svakog muškarca koji drži do sebe. Međutim, usled svakodnevnih obaveza i ubrzanog tempa života, odlazak u salon kod berbera postaje nemoguća misija. Kako bi redovno održavao higijenu brade i uvek izgledao besprekorno, obradujte ga kvalitetnim setom za negu brade i olakšajte mu ovaj pomalo naporan posao. Kvalitetan trimer, češalj i makazice za bradu biće dovoljni da vašeg partnera pretvore u veštog berbera, a set možete upotpuniti i adekvatnim preparatima za negu brade i kože lica.

Ranac ili torba za posao

Gotovo da ne možemo da zamislimo nijedan izlazak iz kuće bez pratnje odgovarajućeg ranca ili torbe. Funkcionalnost ovog predmeta je posebno važna ako se osvrnemo na poslovni segment, jer boravak na radnom mestu podrazumeva i određene sitnice bez kojih ne možemo. Primetili ste da vaš partner već duže vreme na posao nosi ranac kome se rok trajanja približava i da on ne izgleda više lepo. Pravo je vreme da ga obradujete novom torbom za svakodnevne prilike i unapredite njegov poslovni autfit.

Aparat za kafu

On je strastveni ljubitelj kafe i njeno ispijanje za njega je poseban ritual u kome uživa. Obilazi sve kafiće koji se specijalizovani za pravljenje ovog napitka i u toku je sa najnovijim trendovima u ovoj industriji. Ne sumnjamo da bi ga pravljenje kafe iz udobnosti svoga doma obradovalo i zainteresovalo da proširi znanje iz ove oblasti. Kvalitetan kućni aparat za kafu biće nepogrešiv poklon za vašeg partnera, a odabirom njegove omiljene sorte kafe upotpunićete savršen novogodišnji dar.

Mnogi kažu da je svaki poklon vredan pažnje i da kada poklanjate, nikada ne možete pogrešiti. Međutim, to ne znači da vaš odabir treba da bude nasumičan i da ne zavisi od određenih preferencija i navika koje vaša draga osoba ima. Učinite praznične dane još radosnijim i priredite mu nezaboravne trenutke koje će pamtiti!

 

Pratite nas i na našim društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

LinkendIn

 

 

 
KLEOS

Meni su rekli da vi postojite

Nož Marine R.

Umetnost putovanja II

Austrijski filmski festival 2024

Kategorije

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .