Film / TV

Tom Austin u ulozi seksi demona u seriji “Helstrom”

MediaSfera

 

 

Bio je telohanitelj britanske princeze – misteriozni i dvolični, „muvao“ se po policijskom i svešteničkom terenu, pozajmljivao glas Robinu u video igrici o Betmenu… Sada je opasan seksi demon i dame uživaju da ga gledaju u sci-fi seriji Helstrom, koja je ljubitelje horora, demonskih priča i neuništivih Marvelovih junaka već „zakucala“ za ekran kanala FOX – ponedeljkom u 22.00.
Dame i gospodo, predstavljamo vam Toma Austina (32), momka koji sve više pleni, kako glumom, tako i seksipilom, na koji nežniji pol nikako ne ostaje ravnodušan. Ali, odmah da znate, uloga u popularnoj seriji Kraljevska porodica nije mu donela samo dobar honorar i prepoznatljivost širom planete. Na snimanju je šarmirao koleginicu Aleksandru Park, pa mu je, osim glumačke, postala i emotivna, životna partnerka. Koliko su srećni pokazuju brojne zajedničke fotografije na instagramu. Ipak, tu i tamo, Tom postavi i svoju solo obnaženu sliku, tek da zagolica maštu brojnih pratilaca i pokaže koliko je zgodan, otmen i seksi.

Ovaj simpatičan momak rođen je u Engleskoj, u okolini Hemšira, kao Tomas Majkl Karter. Odgojen je u vojnoj porodici, a školovao se na Kraljičinom univerzitetu u rodnom Tauntonu, da bi kasnije pohađao muzičku i dramsku školu. Multitalentovani Tomi, kako ga iz milošte zovu, sve više osvaja ženska srca, a čini se da uloge bira polako, promišljeno i nigde ne žuri. Naklonjeniji je televiziji, pa ne čudi što je iza njega više od 10 TV serija, dok se na velikom platnu oprobao u filmovima: Method (2004), Legendary: Tomb of the Dragon (2010), Battle for Blood (2014), kratkom filmu No. 89, iz 2019…

Tom-Austin-Helstrom-1.jpg

„Helstrom“ – priča o dobru i zlu

Kaže da je oduševljen što je izneo ovu bezvremenu priču o dobru i zlu u aktuelnoj seriji Helstrom, i što će obožavaoci „doživeti nešto što je mračnije od bilo čega trenutno“:

– Neverovatno je biti deo nečeg ovakvog. Trenutno u TV i filmskom svetu nema mnogo većih stvari od Marvela, pa je za glumca koji je pozvan da bude deo takvog projekta ogromna čast. Ali ta čast dolazi sa ogromnomm odgovornošću. Bio sam jako uzbuđen zbog poziva da glumim u Helstromu, ali sam još više bio uplašen da nešto ne zabrljam. Na sreću, cela ekipa mi je dala veliku podršku i učinili su da se osećam dobrodošlo – iskreno svetskim medijima odgovara Tom, koji staje “u odbranu” filmske industrije i kaže da toliko toga dobrog postoji u njoj. Potrebno je da mlad glumac zna svoju vrednost, da zna ko je, za šta se zalaže i da bude hrabar. Tomi sve to očigledno zna.

Tom-Austin-Helstrom-2.jpg

Obožava socijalne mreže

Ovaj plavooki lepotan već je zaradio čudesno veliki novac. Kolege za njega kažu da je neverovatno marljiv i posvećen, a on ne gubi vreme, pa je veoma uspešno zakoračio i u svet biznisa. Onda i ne čudi što voli, živi i održava luksuzan i zdrav životni stil.

Obožava socijalne mreže, veoma je aktivan na fejsbuku, instagramu i tviteru. Ova devica u horoskopu, voli da sa stotinama hiljada pratilaca deli svoje fotografije i misli, i ništa mu „ne pada“ teško. Nasmejan i otvoren, omiljen je u svojoj porodici, pa ne čudi što je Tomov mlađi brat – Fredi Karter pošao njegovim – glumačkim stopama.

Seksi demon gledaocima savetuje da do kraja budu uz Helstrom, jer su poslednje tri epizode “čudesne i neverovatne” i, kaže, tek će se tad sve “zahuktati”. Nema razloga da mu ne verujemo!
Jedna od mnogih

(Post) istina (post) demokratije

Nedogled

KLEOS

Kategorije

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .