Pop kultura

FEST: odložena projekcija filma “Greh” Andreja Končalovskog

Andrej-Koncalosvski-film-Greh-1-Fest-jpg.jpg

MediaSfera

 

Beogradski međunarodni filmski festival FEST saopštio je da u sredu, 4. marta, u 19 sati nije održana projekcija filma „Greh“ Andreja Končalovskog zbog tehničkog kvara na projektoru u Centru „Sava“.

U saopštenju FEST obaveštava svoju publiku da će se u okviru programa postFESTum u Kombank dvorani, 9. marta, organizovati dve projekcije filma GREH. Obe projekcije (u 19:00h i 21:30) su namenjene publici koja je imala ulaznice za 4. 3. od 19.00 za otkazanu projekciju iz Sava Centra. Na projekciju će moći da se uđe isključivo sa ulaznicama za 4. 3. od 19h Sava centar.

FEST se izvinjava svojoj publici i zahvaljuje na razumevanju.

Istovremeno, FEST je o svom trošku iznajmio rezervni projektor za sve preostale projekcije u Centru „Sava“ do kraja festivala, dodaje se u saopštenju.

“Zvanične tajne”

FEST obaveštava da će se sutrašnja projekcija filma ,,Zvanične tajne” održati prema prvobitnom planu 5.03. u 16:30h u Sava Centru!

Filmovi ,,Svetlost života mog” i ,,Zvanične tajne” biće prikazani u planiranim terminima u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centar.

Za karte kupljene za otkazanu projekciju filma “Svetlost života mog” u Sava centru 4.3. možete dobiti i povraćaj novca na prodajnom mestu na kome ste izvršili kupovinu.

* Ulaznice kupljene online – pošaljite email na office@tickets.rs
* Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na Blagajni Štark Arene
* Ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda – poslati email na office@ticket
Dodaj komentar

Click here to post a comment

Kategorije