Pop kultura

EVO KOJE portrete PORTRET PLUS slika ovog ČETVRTKA

MediaSfera

 

Gosti Portreta Plus ovog četvrtak si Sanja Ilić, Daniela Boracheva i Marija Jelić.
Sanja Ilić prisetio se sa nama kako je nastala “Balkanika”, saznali smo njegovo mišljenje koliko je takva vrsta muzike popularna, otkrio nam je da li je i koliko zadovoljan onim što je postigao sa “Balkanikom”; naravno saznali smo i njihove dalje planove.

Aleksandar Sanja Ilić i grupa “Balkanika” muziku s ovih prostora već skoro 20 godina pronose svetom. U svet muzike uplovio je još kao dvanaestogodišnji dečak kada je komponovao pesmu “Uniforme” iz pera čuvenog Duška Radovića. Četiri godine kasnije Lola Novaković je na „Jugoviziji“ pevala njegovu pesmu. Sa grupom „Aske“ 1982. i “Balkanikom” 2018. predstavljao je Srbiju na „Evrovizij“….

Daniela Boracheva urednica i voditeljka popularne emisije “Desetka” TV Grand najavila nam je nova izdanja ali isto tako i otkrila kako je njena prva i velika ljubav moda, manekenstvo. Saznali smo da li joj modna pista nedostaje i koliko je novinarstvo ispunjava.

Marija Jelić mlada operske pevačica, takođe, će nam se predstaviti u ovom izdanju Portreta Plus. Marija otkriva čari svoje profesije i otkriva kakve su joj želje.

Autor i voditelj: Drina Pešić,
 TV Naša 21.11.2019.
Kategorije