Magazin

Barak i Mišel Obama pregovaraju sa Netfliksom

Ove godine Obame će ubirati plodove svog rada.  Bivši američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel pregovaraju s Netfliksom o svojim emisijama, objavio je Njujork Post. Uskoro bi trebalo da krene i serija inspirisana njihovim životima, a u novembru će izaći memoari Mišel Obame koji su njena svojevrsna ispovest.
Bivši američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel pregovaraju s Netfliksom o svojim emisijama, objavio je Njujork Post.

 

Bivši prvi par SAD snimao bi specijalne programe za tu američku platformu za gledanje video sadržaja, piše list.

 

Potvrde li se ta šuškanja, Obame bi dobile globalnu platformu preko koje bi zaobišli etablirane američke medije, poput Foksa.

 

Jedna od ideja je, navodi Njujork Post, da bivši predsednik moderiše rasprave o pitanjima kao što su zdravstvena zaštita, klimatske promene i imigracija, teme koje su dominirale tokom njegovih osam godina u Beloj kući.

 

No, list piše da namera emisija ne bi bili napadi na konzervativnog predsednika Donalda Trampa.

 

Zasad se ne zna koliko bi Obame bile plaćene u slučaju postizanja dogovora.

 

Bivši prvi čovek SAD već se obraća publici direktno, preko društvenih mreža. Na Tviteru ima više od 100, a na Fejsbuku 55 miliona prijatelja.

 

Neki govore da će se Barak pojaviti samo kao moderator i da će se serija zapravo zasnivati na pričama iz života prve dame. Ali, jedno je sigurno – Obame neće kritikovati rad novog predsednika Donalda Trampa, nego će se bazirati na vrlo inspirativnim ličnim pričama. Iako detalji serije treba da se finaliziraju, svima je jasno da će uz bivšeg predsednika biti angažovana i njegova supruga Mišel.

 

Netflix zna da Obame sve što dodirnu pretvaraju u zlato. Nedavno se Barak pojavio kod Dejvida Letermana, a gostovao je i u rijalitiju Bera GrilsaRunning Wild“.

 

Obame veruju u moć govora i inspiracije. Zavisni su od priča koje inspirišu ljude i koji menjaju svet nabolje. Žele da ohrabre druge da podele svoje priče„, rekao je za Times Erik Šulc, bivši Barakov savetnik.

 

Times je takođe izveštavao da su Amazon i Apple zaintereovrani za potencijalni sporazum s Obamom, ali nisu hteli da otkriju nikakve detalje.

 

Mišel je nedavno na oduševljenje brojnih fanova objavila na Instagramu da će njena knjiga memoara pod nazivom „Becoming“ izaći 13. novembra 2018.

 

Otkrila je da joj je pisanje ove knjige bilo intimno i duboko iskustvo u kojem je napokon mogla iskreno da se osvrne na važne događaje u svom životu. U ovoj knjizi govoriće o svom odrastanju i kako je usput stvarala svoj „jak glas“ kojim pokušava da osnaži sve one koji je okružuju. Bivša prva dama progovorila je o svim trenucima u životu koji su je definisali, ali daje i uvid u svoje uspone i padove i situacije u životu koje su je razočarale.
NAŠA IZDANJA

Kategorije

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .