Magazin

Krzno u Hajatu: Revija unikatnih bundi Davida Stevanovića

 

U  Kristalnoj  dvorani hotela Hajat Ridžensi  svoju novu kolekciju bundi predstavio je David Stevanović. Događaj su upotpunili svojim nastupom primadona  Jadranka Jovanović i solista beogradskog baleta Milan Rus.

 

Nova kolekcija dizajnera Davida Stevanovića “Zimska čarolija” inspirisana je otmenom belinom snegom pokrivenih predela. David Stevanović  uveo je inovaciju u svoju novu kolekciju, kombinaciju krzna i čipke, kao i bunde od činčile.

 

Modni kreator David Stevanović potiče iz poznate beogradske krznarske porodice koja se prilikom izrade svojih unikatnih modela vodi motom da je “svaka žena posebna i zato stvaraju unikatne bunde od plemenitog krzna”.

 

Kreator ističe da je svaka bunda ručno izrađena od najfinijeg plemenitog krzna i smatra se proizvodom starog zanata, o čemu svedoči sertifikat izdat od strane Ministarstva privrede .

 

Program je osmislila balerina Drina Pešić. 

 

U novoj kolekciji Davida Stevanovića uživale su brojne poznate ličnosti Merima Njegomir, Sanja Marinković,  Milena Lasić, Milica Gacin, Vesna Radosavljević, Goga Grubješić, Snežana Janković.

 

Dodaj komentar

Click here to post a comment

Kategorije