Vruće teme

Vučić: Očekujem da se Vesić IZVINI novinarki N1 ALI

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će se gradski menadžer Goran Vesić izviniti novinarki TV N1 zbog načina na koji je sa njom razgovarao na jednom skupu u Beogradu.

 

Na pitanje kako komentariše to što je Vesić novinarki TV N1 rekao da se „učlani u stranku i da onda postavlja pitanja“, Vučić je rekao da Vesić mora da se izvini novinarki.

 

Ali, predsednik Srbije dodaje da misli da Vesić nije pogrešio.

 

„Bio je u pravu sadržajno jer je novinarka rekla: ‘Nemojte da pominjete Đilasa’ i onda da to iskoristi i da na miran način pokaže da TV N1 vodi jednostranu politiku podržavanja Đilasa i da je potpuno jasno da nije objektivna“, rekao je Vučić.

 

Kako je rekao, Vesić je pokazao nervozu, ali će „umeti da kaže: Izvini!“.

 

Podsetimo, Vesić je, odgovarajući na pitanja o izveštaju Saveta za borbu protiv korupcije, rekao da to telo nije nadležno, da je njihov izveštaj o prihodima Beograda netačan i paušalan, a na potpitanje novinarke N1 poručio joj da se učlani u stranku i kandiduje ako želi da se raspravlja sa njim.

 

Iako upitan da prokomentariše stanje prihoda od 2011 do 2015, kojima se Savet za borbu protiv korupcije bavi u svom izveštaju i konkretnim prihodima Grada po osnovu zakupa zemljišta, stanova i lokala, gradski menadžer je pričao o sadašnjem stanjem kase navodeći da je sada situacija mnogo bolja nego za vreme Dragana Đilasa.

 

Kada je novinarka N1 rekla da Dragan Đilas nije „tema danas“ i pokušala da postavi potpitanje vezano za izveštaj Saveta, Vesić je rekao da ga “ne prekida” jer na to “nema pravo”.

 

“Ako hoćete da se raspravljate učlanite se u stranku i onda se kandidujte!”. A kad mu je novinarka na to odgovorila: “Nećemo da se vređamo”, gradski menadžer je rekao: “Ne, hoćemo! Jer vi mene vređate. Ne možete tako da se ponašate!” iako je novinarka samo postavila pitanje.

 

Izvor: NUNS

 

 

NAŠA IZDANJA

59. Oktobarski salon

GoetheFEST

Kategorije

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .